Skip to content

Ons team.

Dag in, dag uit topkwaliteit leveren doen wij niet alleen. Dat doen we samen met ons team. Een team van loyale, bevlogen en gepassioneerde specialisten. Wij zijn O&R Streetwear. Let’s meet. 

Ruben

The Big Boss

Roy

General Manager

Bart

Brand Manager 100% Hardcore

Stef

Webshop Manager

Bianca

Warehouse & Customer Service Manager

Jasmijn

Creative Social Media Marketeer

Rick

Social Media Marketeer

Ruben

The Big Boss

In zijn vrije tijd een fanatiek crossfitter. In zijn verleden was hij regelmatig in de boksring te vinden en kijkt daarom nog steeds graag naar alles wat met vechtsport te maken heeft. In de winter regelmatig op de ski’s te vinden! Houdt van lekker eten drinken, een echte bourgondiër. Een dagelijkse koude douche en regelmatig een ijsbad is hem niet te gek. Verder een fetisj voor Nike air max 1. je zal hem niet snel op andere schoenen zien lopen. No nonsens leider! Ieder teamlid heeft zijn/haar eigen verantwoordelijkheden. Staat altijd open voor ideeën en verbeteringen Geen kans gaat aan hem voorbij. Werkt veelal vanuit zijn onderbuik gevoel. Trots op zijn team omdat hij heel goed weet dat zonder een echte teamspirit, een bedrijf niet kan groeien.

Roy

General Manager

Begonnen als magazijnmedewerker. Door zijn inzet en compassie voor het bedrijf enorm gegroeid als mens en medewerker. Is dol op zijn dochter waar veel van zijn vrije tijd aan besteed wordt. Niets is hem daarin te gek. Na jaren op hoog niveau gevoetbald te hebben is hij nu op zondag te vinden met zijn vrienden team. Is gek op oude maffia films, goede series, een potje tafelvoetbal en volgt bijna alle voetbalwedstijden die er zijn. Voor eten en drinken kan je Roy altijd wakker maken, een echte Bourgondiër! Roy is erg punctueel en gestructureerd, niets ontgaat hem. Heeft verder een goed gevoel voor commercie. In Roy schuilt een echte leider.

Bart

Brand Manager 100% Hardcore

Na jarenlang zelf gabber te zijn geweest en in een winkel daarvoor te hebben gewerkt is Bart uiteindelijk bij ons terecht gekomen. Bart is vader van 2 knullen waar hij enorm trots op is. In zijn vrije tijd is hij trainer/coach van een voetbalteam en is hij zelf regelmatig in de sportschool te vinden. Bart kan enorm genieten van de natuur en het buitenleven. Zijn passie voor muziek zal hij nooit meer kwijtraken, wat goed te horen is op zijn kantoor. Hardcore stroomt nog steeds door de aderen van Bart. Heeft een goed gevoel voor commercie en is creatief als het gaat om nieuwe collecties. Zijn passie voor de scene is een enorme drijfveer! Bart is een leider die wil doorpakken!

Stef

Webshop Manager

In het magazijn begonnen als inpakker en mede door zijn inzet en brede kennis op het gebied van webshops gegroeid in zijn rol binnen het bedrijf. Stef is veel in de natuur te vinden met zijn hond en metaaldetector. De sportschool is hem ook niet vreemd. Koptelefoon op en gas erop! Tattoos zijn een andere hobby van hem. Ieder jaar komt er weer een plaatje bij. Als webshop manager is hij de interne schakel voor de verschillende webshops binnen O&R. Hij zorgt ervoor dat de webshops continu up-to-date zijn en draagt bij aan de gebruiksvriendelijkheid en klanttevredenheid via de online kanalen. Stef is een denker en handelt zoveel mogelijk in het voordeel van het bedrijf. Denkt goed na over verbeteringen en meer efficiency binnen het bedrijf. Is het druk met orders in het magazijn is hij niet te beroerd om daar bij te springen.

Bianca

Warehouse Operator

Bianca begon met poetsen binnen ons bedrijf en zorgde ervoor dat wij schone werkplekken hadden. Wij zagen in Bianca een harde werker met meer potentie. Inmiddels is Bianca de drijvende kracht in onze magazijnen. Bianca heeft een druk gezinsleven met een elftal aan kinderen en weet dit goed te combineren met haar werk. Verder is ze ook nog actief op de boksschool van haar man en besteed ze de rest van haar vrije tijd aan haar kinderen. Bianca zorgt ervoor dat inkomende goederen en orders verwerkt worden. Dat de magazijnen netjes en geordend zijn. Weet van aanpakken en is een doorzetter.

Jasmijn

Creative Social Media Marketeer

Als stagiaire begonnen en inmiddels al een hele tijd werkzaam bij O&R. Jasmijn is een fanatiek crossfitter en traint bijna iedere dag. In haar vrije tijd is ze vaak met vriendinnen te vinden en probeert ze er een feestje van te maken. Lekker eten en drinken staan hierbij centraal. Schoenen zijn haar lust en haar leven. Regelmatig worden er pakketjes bezorgt voor haar waarvan wij de inhoud vaak al weten. Jasmijn is creatief en dat is terug te vinden in de designs die ze maakt. Veel collecties zijn al uit haar hand gegleden en inmiddels uitgebracht & verkocht. Ook ondersteund en begeleid ze stagiaires die hier komen om iets te leren. Jasmijn is een gedreven harde werker en een echt teamspeler.

Rick

Social Media Marketeer

Na een leuke, succesvolle stage binnen ons bedrijf hebben we Rick namens 100% Hardcore een baan aangeboden. Zijn opleiding bij het Sint Lucas heeft hij inmiddels succesvol afgerond. Rick is een rustige jongen die de kat uit de boom kijkt, maar dat maakt hem niet minder aanwezig. Rick is aanwezig door zijn stilte. In het weekend chilled hij graag met zijn vrienden en zijn vriendin. Lekker dagjes weg en rijden op zijn scooter hebben zijn voorkeur. Om fit te blijven traint hij 5 keer per week in de sportschool. Net zoals meerdere collega’s heeft Rick ook een schoenen fetish, waarbij hij vooral jaagt op de nieuwste Nikes. Rick heeft een aantal leuke taken op zich genomen waarbij hij veel samenwerkt met Harm. Insta posts, Hardcore designs en diverse dtp werk is waar hij zich mee bezig houdt. De nieuwste Hardcore catalogus is zijn eerste paradepaardje. Er zit nog veel in het vat bij deze jongen en ik weet zeker dat wij dat bij O&R gaan ontdekken waar zijn talenten liggen.