Ruben

Ruben

The Big Boss

In zijn vrije tijd een fanatiek crossfitter. In zijn verleden was hij regelmatig in de boksring te vinden en kijkt daarom nog steeds graag naar alles wat met vechtsport te maken heeft. In de winter regelmatig op de ski's te vinden! Houdt van lekker eten drinken, een echte bourgondiër. Een dagelijkse koude douche en regelmatig een ijsbad is hem niet te gek. Verder een fetisj voor Nike air max 1. je zal hem niet snel op andere schoenen zien lopen. No nonsens leider! Ieder teamlid heeft zijn/haar eigen verantwoordelijkheden. Staat altijd open voor ideeën en verbeteringen Geen kans gaat aan hem voorbij. Werkt veelal vanuit zijn onderbuik gevoel. Trots op zijn team omdat hij heel goed weet dat zonder een echte teamspirit, een bedrijf niet kan groeien.

Roy

Roy

General Manager

Begonnen als magazijnmedewerker. Door zijn inzet en compassie voor het bedrijf enorm gegroeid als mens en medewerker. Is dol op zijn dochter waar veel van zijn vrije tijd aan besteed wordt. Niets is hem daarin te gek. Na jaren op hoog niveau gevoetbald te hebben is hij nu op zondag te vinden met zijn vrienden team. Is gek op oude maffia films, series , tafelvoetbal en volgt bijna al voetbalwedstijden die er zijn. Voor eten en drinken kan je Roy altijd wakker maken, een echte Bourgondiër! Roy is erg punctueel en gestructureerd, niets ontgaat hem. Heeft verder een goed gevoel voor commercie. In Roy schuilt een echte leider.

Bart

Bart

Brand Manager 100% Hardcore

Na jarenlang zelf gabber te zijn geweest en in een winkel daarvoor te hebben gewerkt is Bart uiteindelijk bij ons terecht gekomen. Bart is vader van 2 knullen waar hij enorm trots op is. In zijn vrije tijd is hij trainer/coach van een voetbalteam en is hij zelf regelmatig in de sportschool te vinden. Bart kan enorm genieten van de natuur en het buitenleven. Zijn passie voor muziek zal hij nooit meer kwijtraken, wat goed te horen is op zijn kantoor. Hardcore stroomt nog steeds door de aderen van Bart. Heeft een goed gevoel voor commercie en is creatief als het gaat om nieuwe collecties. Zijn passie voor de scene is een enorme drijfveer! Bart is een leider die wil doorpakken!

Stef

Stef

Webshop manager

In het magazijn begonnen als inpakker en mede door zijn inzet en brede kennis op het gebied van webshops gegroeid in zijn rol binnen het bedrijf. Stef is veel in de natuur te vinden met zijn hond en metaaldetector. De sportschool is hem ook niet vreemd. Koptelefoon op en gas erop! Tattoos zijn een andere hobby van hem. Ieder jaar komt er weer een plaatje bij. Als webshop manager is hij de interne schakel voor de verschillende webshops binnen O&R. Hij zorgt ervoor dat de webshops continu up-to-date zijn en draagt bij aan de gebruiksvriendelijkheid en klanttevredenheid via de online kanalen. Stef is een denker en handelt zoveel mogelijk in het voordeel van het bedrijf. Denkt goed na over verbeteringen en meer efficiency binnen het bedrijf. Is het druk met orders in het magazijn is hij niet te beroerd om daar bij te springen.

Nick

Nick

Warehouse & Customer service manager

Als profvoetballer had Nick wat uurtjes over en vond hij het leuk om af en toe te helpen. Inmiddels is Nick een vaste kracht geworden binnen O&R en combineert hij zijn voetbalcarrière met werken. Nick is dus veel op het voetbalveld te vinden waar hij ook nog een team en spelers coacht en traint. Een voetbalschool is zijn droom die hij aan het verwezenlijken is. Hij is vader van een zoon waar hij trots op is en hoopt dat het ook een voetballer wordt. Nick is enorm fan van de vette hap en weet precies bij welke friettent je het lekkerste kan eten. Nederlandstalige muziek klinkt regelmatig uit de speakers op zijn kantoor. Nick is de sturende kracht om ervoor te zorgen dat alle pakketjes en bestellingen dezelfde dag verzonden worden. De customer service handelt hij snel en klantvriendelijk af. Geen gezeur maar doorpakken is zijn motto.

Jasmijn

Jasmijn

Creative Social media marketeer

Tijdens haar stage Fontys communicatie kwam ze erachter dat werken meer haar ding was. Ze had het zo naar haar zin bij O&R dat ze heeft besloten met haar studie te stoppen en ons team te komen versterken. Jasmijn is een fanatiek crossfitter en traint bijna iedere dag. In haar vrije tijd is ze vaak met vriendinnen te vinden en probeert ze er een feestje van te maken. Lekker eten en drinken staan hierbij centraal. Schoenen zijn haar lust en haar leven. Regelmatig worden er pakketjes bezorgt voor haar waarvan wij de inhoud vaak al weten. Jasmijn is creatief en dat is terug te vinden in de designs die ze maakt. Veel collecties zijn al uit haar hand gegleden en inmiddels uitgebracht & verkocht. Ook ondersteund en begeleid ze stagiaires die hier komen om iets te leren. Jasmijn is een gedreven harde werker en een echt teamspeler.

Monique

Monique

Magazijn medewerkster

Monique is sinds kort ons magazijn team komen versterken. Monique kijkt graag series op tv en drinkt graag een biertje op zijn tijd. Shoppen met haar dochter is ook iets dat ze regelmatig doet. Griekenland is haar favoriete vakantieland. Monique zorgt er samen met Bianca voor dat inkomende goederen en orders verwerkt worden en dat de magazijnen netjes en geordend zijn. Ze heeft oog voor detail en vind het een pre dat het magazijn netjes is.

Bianca

Bianca

Magazijn medewerkster

Bianca begon met poetsen binnen ons bedrijf en zorgde ervoor dat wij schone werkplekken hadden. Wij zagen in Bianca een harde werker met meer potentie. Inmiddels is Bianca de drijvende kracht in onze magazijnen. Bianca heeft een druk gezinsleven met een elftal aan kinderen en weet dit goed te combineren met haar werk. Verder is ze ook nog actief op de boksschool van haar man en besteed ze de rest van haar vrije tijd aan haar kinderen. Bianca zorgt ervoor dat inkomende goederen en orders verwerkt worden. Dat de magazijnen netjes en geordend zijn. Weet van aanpakken en is een doorzetter.